(video) Fenomenul furtului plăcuțelor cu numere străine. Şoferii preferă să le plătească hoţilor decât să aştepte reacţia poliţiei

În ultimul timp, se înregistrează tot mai multe furturi ale plăcuțelor de înmatriculare de la mașinile care sunt înregistrate peste hotarele Republicii Moldova. Peste noapte, oamenii își parchează automobilele în curțile blocurilor în care locuiesc, iar când revin dimineața la ele nu-și mai găsesc numerele de înmatriculare.

În schimb, proprietarii găsesc bilețele cu instrucțiuni despre aceea cum își pot recupera plăcuțele. În acest scop, ei ar trebui să le achite răufăcătorilor o sumă de bani, care poate ajunge și la 2.000 de lei.

Un reportaj al echipei TV8 dezvăluie că şoferii preferă mai mult să achite bani hoţilor, decât să aştepte ca poliţia să reacţioneze şi să-i găsească rapid pe cei care au pus mâna pe lucruri străine. De cealaltă parte, autorităţile de drept spun că toate plângerile sunt înregistrate şi se întreprind investigații pentru a identifica persoanele în cauză.

https://youtu.be/LrWTSAEvKAQ

Vezi neapărat:

https://autoblog.md/atentie-noile-reguli-privind-introducerea-in-tara-a-unui-mijloc-de-transport-cu-numere-straine/

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/