(foto) Am aflat prețurile pentru Toyota Yaris Cross în Moldova

În urmă cu câteva zile, dealerul Toyota în Republica Moldova anunțase un nou model ce poate fi comandat de clienții locali. Este vorba despre noul Yaris Cross, o versiune mai practică a Mașinii Anului 2021 în Europa, care va avea acum o gardă la sol mai generoasă.

Noua Toyota Yaris Cross va fi disponibil pentru clienții locali în două versiuni de putere – fie cu motorul pe benzină de 1.5 litri ce produce 125 CP, fie în versiunea hibridă care a apelat la același motor pe benzină, dar asistat de un electromotor, pentru un total de 116 CP.

Revenind la prețuri, varianta pe benzină începe de la 17.120 dolari SUA, pe când versiunea hibridă este disponibilă de la 20.730 de dolari SUA.

Comenzile au fost deja deschise pentru Yaris Cross, iar primele exemplare ar urma să ajungă în țara noastră nu mai devreme de sfârșitul lunii octombrie.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://dapurberita.tubaba.go.id/tentang/