(video) Trei ani a durat ca acest Rolls-Royce să fie făcut la comanda lui Justin Bieber

Celebrul atelier de tuning West Coast Customs a făcut public un reportaj dedicat unui proiect foarte neobișnuit, comandat de interpretul Justin Bieber. 

Fotografiile acestui Rolls-Royce “Uriel” unic au apărut mai devreme în spaţiul online și au trezit un mare interes în rândul pasionaţilor de maşini modificate, asta pentru că arată în acelaşi moment ca un concept şi ca un automobil dintr-un film SF.

https://www.youtube.com/watch?v=HV6WxKRwITY

Povestea a început în 2016, an în care Bieber a văzut în imagini foto şi video conceptul Rolls-Royce 103EX Vision Next 100, care avea o configurație memorabilă a aripilor și arcurilor roților.

Uimit, şi-a telefonat prietenii de la West Coast Customs care i-au mai făcut maşini personalizate, și-a împărtășit impresiile și a dorit să afle dacă acest Rolls-Royce neobișnuit ar putea fi cumpărat și dacă este ceva real în genere. A aflat însă că este doar o viziune a companiei Rolls-Royce şi nu a fost destinat să fie construit în serie.

Dar, cu această ocazie, şeful atelierului Ryan Friedlinghaus i-a propus să-i facă dacă doreşte un automobil care să-i fie asemănător. Tânărul milionar a căzut de acord şi lucrările au început. Drept bază a fost ales un coupe Wraith pre-facelift şi după tocmai trei ani de muncă a proiectul a fost finalizat.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by West Coast Customs (@westcoastcustoms)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by West Coast Customs (@westcoastcustoms)

Ideea principală a fost de a imita configurația aripilor și a arcurilor roților, creând iluzia că mașina planează deasupra solului. Pentru aceasta, a fost necesară extinderea substanțială a elementelor corespunzătoare, astfel încât roțile să fie încastrate și discrete din punct de vedere vizual. În acelaşi timp, a fost necesar să se mențină capacitatea de a controla cele două roţi frontale, adică să fie spaţiu suficient pentru întoarcerea lor odată cu volanul.

Pe parcurs a mai fost schimbat aspectul maşinii din partea frontală şi posterioară, s-a modificat uşor şi personalizat interiorul, după care s-a montat şi un sistem special de la JL Audio cu o calitate a sunetului ca dintr-un studiou!

Videoclipul arată și momentul în care Bieber îşi ridică personal achiziţia, iar la un moment dat chiar nu i-a venit să creadă că s-a reuşit, cu lacrimi în ochi. Costul transformării nu a fost dezvăluit.

Vezi şi:

https://autoblog.md/video-interpretul-will-i-am-are-cel-mai-neobisnuit-sedan-tesla-model-s/

Cmentariile sunt închise