(foto) Maşina lui Justin Bieber s-a vândut în 3,5 minute

Cunoscutul star pop Justin Bieber şi-a vândut maşina, un exemplar Ferrari 458 Italia, în cadrul unei licitaţii organizate acum câteva zile în oraşul american Scottsdale.

Automobilul sport, achiziţionat în 2014, şi-a găsit un nou proprietar în schimbul a 434.500 de dolari. Suma încasată este de două ori mai mare decât cea pentru care se poate găsi pe piaţă un 458 Italia la mâna a doua.

În timpul licitaţiei Justin Bieber a fost prezent în sală şi a oferit în calitate de bonus celui care îi va cumpăra automobilul un bilet exclusiv la un concert de al său.

Reacţia celor prezenţi în aceeaşi sală nu a ezitat să apară, astfel încât maşina a fost vândută în doar 3.5 minute de strigări.

Maşina care a aparţinut lui Justin Bieber a fost modificată de renumitul atelier West Coast Customs.

La exterior are aplicat un kit aerodinamic de la Liberty Walk, roţile ies în evidenţă prin jante Forgiato de 20 de inci, iar în habitaclu este instalat un sistem audio foarte scump şi performant.

Vezi şi: (video) Interpretul will.i.am are cel mai neobişnuit sedan Tesla Model S

Amintim că supercarul Ferrari 458 Italia a fost produs între anii 2009-2015 şi are sub capotă un motor V8 natural aspirat cu un volum de 4.5 litri. Cu ajutorul celor 570 de CP dezvoltaţi, modelul poate accelera până la 100 de km/h timp de 3.4 secunde, în timp ce viteza maximă este egală cu 325 de km/h.

Vezi şi: (foto) Top 6 celebrităţi care conduc zi de zi maşini scumpe

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/