(video) Tragedie într-o regiune din Ucraina: 14 morți într-un accident de circulație

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Nu mai puțin de 14 persoane și-au pierdut viața în urma unui grav accident care s-a produs în weekend în regiunea Rivne din Ucraina. O autocisternă s-a ciocnit frontal cu un microbuz. În urma impactului un singur om a supraviețuit.

Impactul a fost atât de puternic încât microbuzul de rută plin cu pasageri a fost distrus aproape în totalitate.

Au fost dispuse 18 examinări, ale căror rezultate vor stabili circumstanțe suplimentare, inclusiv dacă șoferii se aflau sau nu în stare de ebrietate. La moment, una dintre cauzele probabile ale accidentului este numită deteriorarea roții camionului, care a făcut ca acesta să intre pe contrasens.

„În prezent, se au în vedere următoarele versiuni: ciocnirea s-a produs ca urmare a unei defecțiuni mecanice; eliberarea unui vehicul pe linie cu defecțiune tehnică; neatenția șoferului, încălcarea regulilor de circulație sau alte circumstanțe de forță majoră”, se arată în raport.

Polițiștii au informat că firmele care dețin vehiculele au fost identificate și sunt cercetate. Se studiază și documentele în baza cărora vehiculele au fost eliberate pe rute.

Accidentul s-a produs în după amiaza zilei 6 iulie, pe traseul Horodishche-Rivne-Starokostyantiniv din apropierea satului Verkhiv din regiunea Rivne. Microbuzul circula pe ruta Rivne-Khmelnytskyi.

În urma accidentului, șoferii ambelor vehicule (56 și 38 de ani), precum și 12 pasageri din microbuz (20-67 de ani), inclusiv un băiețel de 6 ani, au murit. Printre pasageri erau și părinții lui. Doar o femeie în vârstă de 57 de ani a supraviețuit. Victima, care este în afara oricărui pericol, a spus că tot ce a văzut a fost un camion care venea spre microbuz.

Salvatorii, cu ajutorul unor echipamente speciale, au deblocat șapte morți din Mercedes-Benz Sprinter și șoferul de sub camion.

Pe marginea acestei tragedii a fost deschis un dosar penal.

Mesajul poliției din regiunea Rivne, pe final: „Un apel la care nimeni nu va mai răspunde… Drumul este neiertător. Verificați starea tehnică a vehiculelor dvs. și respectați regulile de circulație pentru a vă asigura că vă întoarceți întotdeauna acolo unde sunteți așteptați!”

📞 Дзвінок, на який уже ніхто не відповість…❗️Дорога не пробачає помилок.☝️ Перевіряйте технічний стан транспортних засобів та дотримуйтесь ПДР, аби завжди повертатись туди, де вас чекають.🙏 Дорожньо-транспортна пригода 6 липня забрала життя 14 людей. Серед них – шестирічний хлопчик.Національна поліція України

Posted by Поліція Рівненської області on Sunday 7 July 2024

Vezi și: Ucraina: Un șofer a fost privat de dreptul de a conduce pentru 56 de ani, 6 luni și 14 zile

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise