(video) Tragedie pe strada Meşterul Manole. Un bărbat a făcut astăzi infarct la volan

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

(update)


Un automobilist şi-a pierdut astăzi viaţa în traficul din Chişinău. Bărbatul a ajuns cu maşina într-un copac după ce a făcut un infarct. Medicii sosiţi la faţa locului nu au mai putut face nimic. Accidentul s-a produs pe strada Meșterul Manole.

Conform datelor Poliției Capitalei, bărbatul care şi-a pierdut viaţa avea vârsta de 69 de ani şi se afla la volanul unei Toyota, care părăsit carosabilul. Iar potrivit IGSU, pompierii au venit la faţa locului pentru a debloca autoturismul până la intervenția salvatorilor, căci persoana de la volan era în stare inconștientă.

În același loc, la câțiva metri distanță, s-a produs un alt accident rutier. Două automobile, un Volvo și un Volkswagen, s-au ciocnit.

Poliția cercetează circumstanțele în care s-au produs accidentele, înregistrate la ora 15:00, pentru a stabili cauzele exacte și dacă există o legătură între acestea.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/