(video) Trei şoferi au reuşit să se ferească! O maşină cu numere din seria RM-A s-a pornit singură din parcare

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Circulaţia cu viteză redusă pe străzile Chişinăului, mai ales pe cele secundare unde sunt parcate cele mai multe maşini, poate constitui un avantaj. Astfel ar putea fi evitate majoritatea pericolelor, inclusiv situaţii de genul celei din imagini, care poate duce pe neașteptate la provocarea unui accident.

Doi conducători auto au reuşit la timp să se ferească, iar al treilea a rămas oprit în locul potrivit, asta după ce o maşină s-a pornit singură cu spatele dintr-un loc de parcare din faţa Palatului Republicii de pe strada Maria Cebotari. Automobilul marca Skoda s-a putut opri singur doar după ce a lovit altă maşină parcată.

O vreme, un sens al străzii a fost blocat.

VIDEO: facebook.com/Artiomov Artiom

Conform Hotărârii Guvernului privind reglementarea atribuirii seriilor speciale de înmatriculare a mijloacelor de transport, automobilele puse la dispoziţia autorităţilor ale căror conducători sunt desemnaţi de Guvern sau care sunt subordonate Aparatului Guvernului, precum şi cele destinate locțiitorilor primelor persoane oficiale de stat, alese sau numite de Parlament, viceminiştrilor, vicepreşedinţilor Adunării Populare a unităţii teritoriale autonome Găgăuzia (Gagauz-Yeri), vicedirectorilor autorităţilor administrative centrale pe lângă Guvern, preşedinţilor raioanelor, primarilor municipiilor, viceprimarilor municipiului Chişinău şi pretorilor sectoarelor municipiului Chişinău sunt înmatriculate cu numere din seria “RM-A”, urmate de trei cifre.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise