(video) Trist! Un şofer s-a oprit să-i cedeze trecerea unei femei, însă aceasta s-a speriat de alt pericol care venea

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Este cu adevărat trist să vezi astfel de imagini. O femeie în vârstă din Chişinău se numără printre persoanele care au deja o fobie în a trece o stradă, chiar şi regulamentar. Priviţi în aceste imagini care ne-au fost expediate la adresa redacţiei care i-a fost reacţia.

Un conducător auto care se deplasa pe str. Independenței s-a oprit lângă o trecere pietonală pentru ca să-i cedeze trecerea, însă aceasta nu a dorit instant să se mişte din loc. Ea s-a arătat speriată într-o anumită măsură de pericolul care se apropia şi i-a făcut semn că traversarea încă nu e sigură.

Abia apoi în cadru a apărut pericolul propriu-zis, un şofer care a fost calificat drept monstru. Chiar dacă era la volanul unei maşini cu o poziţie mai înaltă la volan şi cel mai probabil a văzut ce se petrece peste acoperișul celei premergătoare oprite, a preferat fie din neatenție sau intenționat să nu se oprească. Ruşine să-i fie lui şi altora care procedează la fel!

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/