in , ,

LOLLOL

(video) “Tu ai probleme?!” Preşedintele raionului Făleşti a fost filmat într-o posibilă stare de ebrietate la volan

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram!
Le puteţi şi comenta acolo ;)

Președintele raionului Fălești, Sergiu Fîntînă, ar fi fost prins beat la volan de către jurnaliștii NordNews în seara zilei de ieri, 24 noiembrie, zi în care şi-a sărbătorit aniversarea de 40 de ani. Reporterul a declarat că simţea un miros de alcool puternic care ieşea din automobil.

Sergiu Fîntînă a fost surprins la volanul automobilului de serviciu cu numere guvernamentale (RM A 138), în apropierea satului Răuțel, vizavi de o stație de alimentare cu carburanţi. Pe tot parcursul dialogului purtat cu jurnalistul, alesul raionului a negat cu vehemență că ar fi servit alcool înainte să se așeze la cârma mașinii.

Echipa de filmare a solicitat în repetate rânduri intervenția unui echipaj al INSP, dar fără rezultat! Apelurile au fost efectuate la orele 18:26 și 18:51. Nu s-a intervenit după ce autorităţile au auzit ce numere de înmatriculare poartă maşina?…

Am cerut din seara zilei de ieri o reacţie de la IGP, un răspuns la întrebarea: de ce nu a fost trimis la faţa locului un echipaj de poliţie dacă s-a sunat multiplu la 112? Deocamdată nu am primit un răspuns.

Vezi şi: