in , ,

LOLLOL

(video) “Tu ai probleme?!” Preşedintele raionului Făleşti a fost filmat într-o posibilă stare de ebrietate la volan

Președintele raionului Fălești, Sergiu Fîntînă, ar fi fost prins beat la volan de către jurnaliștii NordNews în seara zilei de ieri, 24 noiembrie, zi în care şi-a sărbătorit aniversarea de 40 de ani. Reporterul a declarat că simţea un miros de alcool puternic care ieşea din automobil.

Sergiu Fîntînă a fost surprins la volanul automobilului de serviciu cu numere guvernamentale (RM A 138), în apropierea satului Răuțel, vizavi de o stație de alimentare cu carburanţi. Pe tot parcursul dialogului purtat cu jurnalistul, alesul raionului a negat cu vehemență că ar fi servit alcool înainte să se așeze la cârma mașinii.

Echipa de filmare a solicitat în repetate rânduri intervenția unui echipaj al INSP, dar fără rezultat! Apelurile au fost efectuate la orele 18:26 și 18:51. Nu s-a intervenit după ce autorităţile au auzit ce numere de înmatriculare poartă maşina?…

Am cerut din seara zilei de ieri o reacţie de la IGP, un răspuns la întrebarea: de ce nu a fost trimis la faţa locului un echipaj de poliţie dacă s-a sunat multiplu la 112? Deocamdată nu am primit un răspuns.

Vezi şi: