(video) Un accident cu trei maşini în Durleşti a dat traficul peste cap. De pe una au fost scoase rapid plăcuţele

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Astăzi, la ora 10:35, a fost înregistrat prin apel la 112 un accident rutier care s-a produs în oraşul Durleşti, la intrarea dinspre Gara Auto Sud-Vest. La faţa locului s-a chemat poliţia, care a stabilit că sunt implicate un Mercedes-Benz, o Toyota şi un Lincoln, aceasta din urmă fiind singura maşină de pe care într-un mod ciudat s-au scos plăcuţele de înmatriculare.

Din fericire nimeni nu a avut de suferit, fiind înregistrate doar pagube materiale. Pe caz a fost inițiată o anchetă în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor și care dintre șoferi se face vinovat.

Transportul public a fost blocat o vreme şi abia aproape de ora 12:00 s-a reluat. Între timp s-au înregistrat ambuteiaje kilometrice şi toţi conducătorii de autoturisme abia de se strecurau pe lângă locul incidentului.

VIDEO: Martor ocular Vadim

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise