Surse: Pentru o perioadă nedeterminată de timp Mercedes-Benz G-Class nu mai poate fi comandat

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Mercedes-Benz a încetat să mai preia comenzi pentru modelul G-Class! MBPassionBlog scrie că cereri nu mai sunt acceptate încă din 17 ianuarie 2022, făcând referire la mesaje ale potențialilor clienţi, care au primit un refuz din partea dealerilor. Aceştia din urmă au “dat vina” pe producătorul auto pentru că a “îngheţat” cărţile de comenzi.

Nu există informații oficiale despre motivele pauzei, dar conform unor surse coada pentru noul G-Class s-a întins pe o durată de aproximativ trei ani! Timpul de livrare a maşinilor este programat până în al patrulea trimestru al lui 2024.

Aparent, uzina austriacă Magna Steyr, care produce SUV-ul, nu poate face față cererii. Probabil, lipsa globală de semiconductori, problemele legate de logistica componentelor și capacitatea limitată de producție sunt de vină.

Amintim că în 2021 legendarul SUV s-a vândut într-un număr record: peste 41 de mii de mașini, ceea ce a fost cel mai bun rezultat de la momentul lansării originalului W460 în 1979. Din 2018 se oferă o nouă generaţie a modelului, dar în pregătire este deja o versiune restilizată care ar putea debuta chiar în acest an.

În 2024 lumea va vedea primul G-Class complet electric din fabrică.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/