(video) Un american a păstrat un Land Cruiser 80 într-o stare impecabilă şi acum l-a vândut pentru o sumă frumușică

Un legendar deja SUV Toyota Land Cruiser 80, cu un şasiu recunoscut tip cadru, într-o stare de capsulă a timpului şi cu un parcurs de doar 1.600 de km, s-a vândut pentru suma de 136.000 de dolari! Acesta este un preţ record pentru o asemenea maşină, conform classic.com.

Exemplarul a fost vândut ieri pe portalul de licitaţii online Bring a Trailer, după ce timp de o săptămână au luptat pentru el 55 de ofertanţi, prima fiind de 5.418 dolari.

Maşina din 1994 este realizată într-o specificaţie pentru America de Nord și este vopsită în culoarea verde metalizată Dark Emerald Pearl, în combinaţie cu o tapiţerie gri din piele pentru interior. Cu puțin timp înainte de vânzare, i-au fost înlocuite toate fluidele și consumabilele tehnice, precum și anvelopele Michelin Defender LTX de mărimi 275/70 R16 care acoperă nişte jante din aluminiu.

Sub capota mașinii se află un V6 pe benzină de 4.5 litri, de model 1FZ-FE, cu o capacitate de 212 CP și 373 Nm de cuplu. Acesta funcţionează cu o cutie de viteze automată cu patru trepte şi o cutie de transfer cu două trepte. Autenticitatea parcursului i-a fost confirmată de documente și descărcări din baze de date.

Din lista echipamentelor adiționale mai fac parte câte un diferenţial blocabil pe fiecare punte, trapă electrică, sistem de aer condiţionat, railings-uri pe acoperiş, un spoiler posterior, suport pentru bagaje, antenă acţionată electric, geamuri glisante pentru secţiunea portbagajului, un hayon divizat, geamuri acţionate electric, sistem audio cu CD şi casetă, etc.

Toyota Land Cruiser 80 este o maşină produsă în perioada anilor 1990-1997, punând la dispoziţie o gamă largă de motoare pe benzină şi diesel, cu volume cuprinse între 4.0 şi 4.5 litri. Recent, producătorul nipon a spus că anume acest model a fost un ghid pentru dezvoltarea noii generaţii LC 300.

https://youtu.be/VuK-zvUWJaU
https://youtu.be/iH3dJtG1h4Q
https://youtu.be/iPaq-AC15is

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/