(video) Un angajat al Primăriei Chişinău, prins beat la volan, a fluturat cu un pașaport diplomatic în faţa poliţiştilor

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

(update)


Ieri, în jurul orei 18:00, polițiștii aflați în misiune de serviciu în sectorul Botanica al capitalei au observat un automobil marca Skoda care se deplasa neuniform, conducătorul auto efectuând manevre periculoase pentru ceilalți participanți la trafic. După ce s-a reuşit oprirea acestuia, ofițerii de patrulare au stabilit că la volan se afla un bărbat de 32 de ani.

În timpul discuțiilor i s-a propus să fie testat alcoolscopic pentru că se simţea un miros puternic de alcool, însă şoferul a ezitat să fie testat corespunzător, într-un final fiind escortat la Dispensarul Republican de Narcologie. Acolo s-a stabilit că acesta avea o concentrație de 1.04 mg/l vapori de alcool în aerul expirat, totodată fiindu-i prelevate probele biologice.

Conducătorul auto urmează să fie documentat penal pentru conducerea mijlocului de transport în stare de ebrietate cu grad avansat.

Şi interesantă mai este o menţiune făcută de poliţie: în timpul examinării cazului s-a constatat că tipul este angajat cu funcție de conducere în cadrul Primăriei Chișinău și, pentru a nu fi documentat, a prezentat un pașaport diplomatic pe care NU l-a predat dintr-o activitate anterioară!

Cmentariile sunt închise