(foto) Polonia: Un şofer fugar a pierdut controlul volanului şi a făcut noaptea prăpăd pe teritoriul unui centru Volvo

Angajaţii unui centru auto Volvo din Wrocław, Polonia, s-au trezit în dimineaţa zilei de ieri cu un “intrus” pe teritoriu, unul care a făcut un adevărat prăpăd. Astfel, nu numai că nu se vor mai putea vinde câteva mașini, dar încă nu se știe cine va plăti urmările vizitei nocturne a unui conducător de Mazda.

Conform informaţiilor disponibile, accidentul a avut loc în jurul orei 3 dimineața. Mașina a părăsit carosabilul chiar la intrarea în intersecția autostrăzii din Bielany Wroclaw.

Potrivit poliției, șoferul a pierdut cel mai probabil controlul volanului, a ieşit de pe drum și intrat pe teritoriul centrului auto, acolo unde a lovit cel puţin două dintre mașinile parcate şi a mai distrus alte obiecte de infrastructură, precum şi vitrina showroom-ului, până când într-un final s-a răsturnat.

Din păcate, autorul incidentului a dispărut în mod miraculos, este căutat și nu se știe dacă acesta conducea singur sau avea un pasager. La fața locului, o echipă de poliție a găsit o lampă cu inscripţie TAXI, iar în mașină au descoperit cutii goale de bere.

Vezi şi:

(foto) De ce este periculos să ai un showroom cu maşini scumpe şi vitrine din sticlă chiar lângă o autostradă

(video) Vloggerul rus care şi-a incendiat Mercedes-ul a spart acum vitrina unui showroom cu un Porsche Taycan

(video) Proprietarul unui Tesla Model S a sărit peste un Mercedes E-Class şi a ajuns în vitrina unui showroom

(foto) Un bărbat de 60 de ani a intrat cu Opel-ul său într-un showroom Porsche

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/