(video) Un Audi fără frână de parcare inclusă, cât pe ce să intre în trafic. Proprietarul a avut mare noroc

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Un Audi Q7, parcat pe bd. Dacia, lângă intersecția cu strada Teilor, și-a părăsit locul vreun șofer la volan după ce i-a cedat frâna de mână electronică, ori aceasta nu a fost inclusă în genere. Momentul a fost surprins de o cameră de bord.

SUV-ul a ieșit cu viteză redusă din locul de parcare, însă asta a fost suficient pentru a trece peste o bordură cu puntea din spate. Un spectator al incidentului a reacționat și a încercat să oprească mașina cu forțele proprii, dar aceasta nu a mai trecut din nou de bordură cu puntea din față.

Exista astfel marele risc de a intra în plin trafic, pe benzile principale ale bulevardului, acolo unde automobilele se deplasau cu o viteză mai mare.

VIDEO: facebook.com/ion.saufert

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise