(video) Chişinău: Un şofer a şters putina după ce o femeie “l-a ajutat” să parcheze

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Situaţie virală într-o curte din sectorul Ciocana al capitalei, surprinsă de o cameră de supraveghere. Un automobilist a încercat să ocupe un loc de parcare paralel, însă s-a apropiat prea mult de maşina care se afla în spate şi a atins-o. Iar gesturile unei femei care a ieşit puţin mai devreme din cabină nu l-au ajutat prea mult nici în poziționare şi nici în evitarea impactului.

După ce sistemul de alarmă al BMW-ului a reacţionat, tipul a şters putina de unul singur, lăsând femeia la locul faptei. „De aceea și trăim cum trăim…a lăsat și nevasta, lașul”, spune descrierea postării.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/