(video) Un buggy condus agresiv a fost răsturnat într-o intersecție din Chişinău. Poliţia era deja pe loc

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Ghinion pentru conducătorul unui SSV (buggy) în vârstă de 20 de ani. Aseară, în jurul orei 18:30, după demonstrarea unui condus agresiv pe câteva străzi din capitală, s-a “liniştit” în urma unui accident. S-a răsturnat în intersecția străzilor Vasile Alecsandri şi Pan Halippa, chiar în vizorul unui echipaj de poliţie.

Conform datelor Poliţiei Capitalei, nimeni nu a avut de suferit şi alţi participanţi la trafic nu au fost implicaţi, astfel încât nu se confirmă o versiune precum că vehiculul de teren ar fi lovit maşina de poliţie. Alte circumstanțe se stabilesc, inclusiv dacă avea sau nu un permis de conducere corespunzător.

Un astfel de vehicul nu costă deloc ieftin. Dacă a fost deteriorat în unele aspecte, atunci vor exista cheltuieli neprevăzute pentru protagonistul situaţiei, inclusiv pentru plata amenzii.

Atenţie, imaginile video conţin cuvinte necenzurate!

VIDEO: t.me/automobil_md

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/