(video/update) Accidentul cu Ford Mustang: Cum s-a întâmplat, câte maşini a lovit şi cine a ajuns la spital

(update #2, 16:35) Ca urmare a acțiunilor de documentare de la faţa locului, polițiștii au stabilit că automobilul Ford Mustang era condus de un bărbat în vârstă de 32 de ani, care se deplasa cu viteză şi i-a pierdut controlul volanului, lovind din spate un Hyundai, care era condus de un şofer de 41 de ani, după care a ieşit pe contrasens şi a lovit frontală un Nissan. Drept rezultat, din inerţie a ajuns acolo unde s-a oprit.

În urma accidentului a avut de suferit şi a fost transportat la spital conducătorul SUV-ului Nissan. Pe caz a fost inițiată o anchetă în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor şi în dependenţă de leziunile cu care s-a ales bărbatul spitalizat va fi luată o hotărâre conform legislației.


(update 15:52) Am primit informaţii oficiale de la Natalia Stati, ofiţer de presă a Direcţiei Municipale a Poliţiei Capitalei, precum că la faţa locului chiar s-a întâmplat un accident rutier cu implicarea Nissan-ului din imagini. Drept rezultat, Mustang-ul a ajuns întors în afara carosabilului.

Accidentul a avut loc la ora 15:20. La faţa locului s-a deplasat un echipaj al Secţiei Documentare Accident Rutiere pentru a stabili toate circumstanţele.

VIDEO: facebook.com/adriana.crudu.9
VIDEO: facebook.com/taekwondostepan

(ştire iniţială, 15:35) Nu vezi în fiecare zi accident cu un Ford Mustang. Unul s-a întâmplat astăzi pe şoseaua Balcani

Conducătorul unui automobil sport de model Ford Mustang a ajuns pe acostament, într-un canal de scurgere a apei pluviale de la marginea șoselei Balcani, după ce i-ar fi pierdut controlul volanului. S-a întâmplat incidentul în această după amiază.

Coupeul cu tracţiune spate şi cel mai probabil, încă pe roţi de vară, nu a putut fi îmblânzit destul de bine pe carosabilul umed şi vremea rece.

Din câte se pare nimeni nu a avut de suferit, însă cert este că automobilul nu poate ieşi singur din încurcătură. Până a sosi un suport, s-a avut grijă deja de instalarea unui triunghi reflectorizant de semnalizare, dar şi, evident, de scoaterea plăcuţelor de înmatriculare.

FOTO: facebook.com/hausbitbit77
https://autoblog.md/video-moldova-un-luxos-mercedes-benz-s-class-de-ultima-generatie-vazut-cazut-intr-un-sant/

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/