(video) Un colecționar a obținut dreptul de a cumpăra un Ferrari după cinci ani de la încetarea producției

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Omul de afaceri american și cunoscutul colecționar de automobile marca Ferrari – David Lee – a povestit despre finalizarea cu succes a poveștii privind achiziționarea unui LaFerrari Aperta. Compania a încetat să mai producă modelul în 2017, iar din același an Lee a încercat şi a folosit toate soluţiile legale pentru a deveni proprietarul unui exemplar.

Şi i-a reuşit într-un final! În urmă cu câteva zile i s-a livrat noua copie! Dar care a fost problema acum cinci ani?

David Lee este cunoscut ca un fan devotat al mărcii Ferrari și un colecționar de mașini din Maranello. Nu ascunde asta, nu ţine închise de ochii lumii automobilele sale și își împărtășește în mod regulat impresiile despre ele pe reţele de socializare.

Ferrari, lansând super hibridul LaFerrari Aperta, l-a limitat la doar 210 de exemplare și a spus că personal îi va alege pe viitorii proprietari. David Lee, având în vedere relația sa de lungă durată cu brandul, se aștepta să intre automat în acest număr select, dar a fost refuzat fără explicații.

După cum a declarat el însuși în 2017 pentru LA Times, unul dintre presupusele motive ale refuzului (l-a aflat din surse din cadrul companiei) a fost “zgomotul prea mare” pe care îl face pe rețelele de socializare în jurul propriilor mașini. El a fost sfătuit să se comporte “mai corect” pe Internet. Cu toate acestea, David consideră că în toate a procedat corect şi mai mult, chiar a creat publicitate suplimentară şi gratuită pentru marca Ferrari.

Pentru a-și întări propria reputație în ochii companiei chiar a cheltuit o sumă serioasă de bani pentru achiziționarea de mașini, chiar dacă unele dintre ele nu-i prea plăceau. A făcut investițiile de dragul accesului într-un anumit club privilegiat al proprietarilor de Ferrari.

Dar aceste acțiuni, precum și participarea activă cu mașinile sale la evenimente publice, nu au dus la un rezultat tangibil. El a încercat chiar să cumpere un LaFerrari Aperta de la un posesor, deși toţi cei 210 au semnat şi un angajament de a nu scoate maşinile la vânzare după o anumită perioadă de timp de la achiziție.

Se pare că în ultimii cinci ani David Lee, care a făcut o avere din vânzarea de bunuri imobiliare și de lux, a mai cheltuit bani pentru consolidarea relației sale cu marca Ferrari. Cum a reușit să realizeze acest lucru el nu precizează, deși un material publicat de LA Times, unde a vorbit în detaliu despre politica companiei față de clienții săi privilegiați, i-a stricat destul de mult reputația.

Cmentariile sunt închise