(video) O cameră a surprins noaptea furtul unei plăcuţe de înmatriculare ucrainene. Vezi ce s-a întâmplat dimineaţa

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

O cameră de supraveghere montată lângă scara unui bloc de locuit de pe str. Nicolae Milescu Spătaru din sectorul Ciocana a surprins momentul unei infracțiuni. Doi tineri, noaptea târziu, verificând regulat să nu fie văzuţi de nimeni, au identificat un SUV înmatriculat în Ucraina şi i-au sustras plăcuţa frontală. În timp ce unul s-a ocupat de extracția propriu-zisă, al doilea a lăsat un bileţel pe parbriz, sub ştergător.

Evident că cei doi s-au făcut nevăzuţi după asta, însă curios este ce s-a întâmplat dimineaţa. De locul infracțiunii s-a apropiat un automobil din care a ieşit un bărbat. Acesta a mers suspect lângă acelaşi SUV şi l-a inspectat vizual. Iniţial probabil a verificat dacă bileţelul mai stă sub ștergător, semn dacă proprietarul a citit mesajul sau încă nu, după care a mers în spatele maşinii pentru a se convinge de un alt lucru.

Şi acest bărbat a plecat, însă atât modelul automobilului, cât şi numărul de înmatriculare al acestuia au fost imortalizate de cameră. Se cunoaște că o plângere a fost scrisă la poliţie şi doar timpul va arăta dacă cei trei formează sau nu o echipă de răufăcători.

Apropo, ieri noaptea, spre sâmbătă dimineaţa, în jurul orei 02:30, o echipă mobilă de intervenție a INSP, patrulând strada Melestiu din capitală, au observat o persoană de gen masculin care, atunci când a observat polițiștii, s-a comportat suspect și brusc și-a schimbat direcția de deplasare.

Imediat inspectorii au intervenit, iar în urma măsurilor întreprinse s-a stabilit că bărbatul de 24 de ani, originar din raionul Florești, este anunțat în căutare de către autorități și suspectat de sustragerea mai multor plăcuţe cu numere de înmatriculare UA. Acesta le-ar fi furat pentru a primi bani drept recompensă prin Telegram.

Persoana a fost escortată la Inspectoratul de Poliție Botanica pentru audieri și stabilirea tuturor circumstanțelor.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise