(video) Un Lamborghini Countach a fost spălat pentru prima dată în 20 de ani. S-au găsit multe “surprize”

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

În SUA, un iconic şi rar Lamborghini Countach LP 5000 S a fost abandonat în garaj, deşi încăperea a fost uscată şi încălzită aproape mereu, dar lipsa de atenție regulată din partea proprietarului a atras nu doar praful, ci şi rozătoare. Ceea ce veţi putea vedea în cadrul acestui reportaj nu poate fi numită o simplă spălare sau detailing în toată regula, ci mai degrabă o dezinfecție!

Se știe că mașina lansată în 1984 a ajuns la fostul proprietar în 1988. A fost folosită activ, dar într-o bună zi, din anumite motive, a trimis-o la odihnă. Poate că în planuri fuseseră o restaurare completă, deoarece s-au cumpărat piese de schimb originale în asortiment, dar din păcate nu s-au mai folosit.

Totuşi, de restaurare se va ocupa compania Curated din Miami, iar prima etapă a proiectului a fost o curățare totală a mașinii, efectuată de specialiștii Ammo NYC.

Procesul a început cu o baie de spumă aprofundată a corpului, cu îndepărtarea roților. S-a remarcat între timp o caracteristică curioasă a modelului – grosimea vopselei diferă de la panou la panou al caroseriei. De obicei, acest lucru este un indiciu despre implicarea într-un accident rutier, însă în cazul unui astfel de supercar rar indică asamblarea şi vopsirea sa manuală: o persoană, oricât de profesionistă nu ar fi, nu poate vopsi o caroserie la fel de calitativ şi uniform ca un robot.

Ulterior s-a trecut la o procedură foarte murdară: îndepărtarea excrementelor și a stocurilor de alimente adunate de şoareci în compartimentul motorului, portbagaj şi cabină, prin folosirea de instrumente speciale speciale. Interiorul a fost ca un vis straşnic al unui petrolhead perfecționist, iar cel mai mare cuib a fost cel mai probabil în sertarul din torpedou.

Într-un final, ca urmare a unei spălări bune și lustruiri de lungă durată, acest Lamborghini aproape că a revenit la luciul său original. Supercarul a fost predat deja tehnicienilor de la Curated, care promit să-l aducă cu toată gloria înapoi pe şosele.

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/