(video) Un moldovean din SUA a rămas fără un truck nou din cauza neatenției șoferului care îl conducea

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Se pare că în ultimele zile subiectul legat de băieții noștri din SUA care conduc zilnic truck-uri pe autostrăzile americane este din ce în ce mai popular. Mai multe canale de YouTube au plasat de curând reportaje în care compatrioții noștri povestesc cum e să fii șofer de truck sau cum e să deții o companie care are în parcul său și peste 100 de camioane.

Majoritatea celor intervievați au menționat că acest job nu este unul dintre cele mai ușoare și că implică o sumedenie de riscuri, unele costisitoare. Printre cele mai mari riscuri bineînțeles sunt accidentele rutiere. Iar drept dovadă vă prezentăm o secvență video înregistrată de o cameră de bord instalată pe un camion deținut de un moldovean ce activează în SUA.

Din filmuleț putem vedea că în timp ce merge pe un traseu cu puțin trafic rutier, truck-ul pare să piardă controlul și se răstoarnă pe partea dreaptă. La volan se afla un șofer american care urcase de câteva zile pe acest camion.

Din informațiile pe care le avem, șoferul din prima ar fi spus că accidentul rutier s-ar fi produs din cauza vântului lateral, însă cel mai probabil acesta a atins acostamentul din cauza neatenției, lucru care s-ar fi întâmplat din cauza folosirii telefonului.

VIDEO: autoblog.md

Revenim cu detalii în curând!

Cmentariile sunt închise