(video) Un moldovean şi-a pus la bătaie propria maşină, salvând de accident un pieton lângă Peresecina

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

În spaţiul online a fost publicat momentul unui accident cum mai rar se întâmplă pe drumurile din Republica Moldova. Un şofer şi-a pus la bătaie propria maşină, indirect vorbind, pentru a salva o viaţă.

Conform informațiilor disponibile la moment, totul a avut loc în seara zilei de 24 decembrie 2022, în apropiere de localitatea Peresecina din raionul Orhei.

Automobilul acestui şofer, oprit pentru a fi cedată trecerea unui pieton, a fost puternic deteriorat în partea posterioară din cauza altui participant la trafic neatent, care nu a păstrat distanța şi viteza. În spate i-a intrat un VW Crafter, care a fost şi el deteriorat semnificativ în zona motorului.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise