(video) Un moldovean stabilit în SUA a ales să-şi personalizeze Mercedes-ul W140 V12 acasă! Iată cum arată maşina

Un moldovean stabilit în SUA a ales să-şi personalizeze Mercedes-ul S-Class în caroserie W140, în versiune S 600 L cu motor V12 de 6.0 litri, produs în 1998, acasă în Republica Moldova. A decis să-şi trimită automobilul de peste ocean după ce a aflat din spaţiul online şi a rămas impresionat de faptul cum două ateliere locale, Aqua Art şi Art-L, au modificat interiorul unui S-Class W222.

Clientul a decis să-şi schimbe total interiorul în materie de retapiţare şi să-şi revopsească caroseria într-o culoare neagră. Printre altele s-a modificat volanul, sistemul audio, scaunele, elementele din lemn, s-au înlocuit jantele cu unele la fel negre de 20 de inci, toate elementele exterioare cromate au devenit negre, etc. Întreg procesul de detaliere a durat şase luni de zile!

Preţul lucrărilor făcute nu se dezvăluie pentru că poate varia de dorinţele fiecărui proprietar de maşină şi complexitatea lor. Totuşi, de acest lucru s-au arătat interesaţi în următoarele ore după publicarea clipului video de mai jos peste 1.000 de oameni!

6 luni de muncă in 6 minute ????????
#aquaart #artl #personalizare #individualizare #restaurare #vipcar #lovemycar #madeinmoldova #mb #w140 #s600

Posted by Aqua Art on Tuesday, October 22, 2019

Vezi şi: (video) Toyota Land Cruiser 100 cu interior complet modificat

Vezi şi: (video) Test Drive: Mercedes-Benz S-Class W140 – cum era luxul în anii 90?

Vezi şi: (video) Cel mai puternic şi mai rapid Mercedes W140 a fost modificat în Ungaria

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/