(video) Un nou accident cu Ford Mustang în capitală. Internauţii spun că şoferu-i a găsit ce căuta

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Prin definiţie sau mai bine spus prin denumire, modelul ăsta de maşină spune clar că îi poate fi pierdut controlul la un moment dat, căci un cal sălbatic nu poate fi îmblânzit sau domesticit uşor. Mai mult, Ford Mustang a fost din toate timpurile un automobil cu tracţiune spate şi capabil să derapeze dacă se face acest lucru intenționat ori se comite vreo eroare în condus, chiar şi cea mai mică.

Şi iată că aflăm despre ceea ce ar fi al patrulea accident, ajuns în atenţia publică, cu implicarea unui Ford Mustang în Chişinău de la începutul anului. Aseară, pe strada Ceucari 7/1, maşina din imagini, condusă de un tânăr de 22 de ani, a intrat într-un contact cu o Dacia Logan condusă de un bărbat de 49 de ani, din fericire acest contact fiind unul fără victime. Cine se face vinovat urmează a stabili poliţia.

Conform unor internauţi, este al doilea accident din această lună cu participarea acestui exemplar, deşi primul caz nu a ajuns în atenţia publică, semn că a fost unul uşor. De cealaltă parte, se mai afirmă că şoferu-i este unul din cei care încalcă des limitele de viteză şi parchează aiurea prin curţi, blocând accesul, iar acum aşa-zisa karmă l-a ajuns din urmă.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise