(video) Un nou demo a sistemului INTELLIGENT PARK PILOT. De această dată cu EQS şi în parcarea unui hotel

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

În parcarea hotelului InterContinental Los Angeles Downtown cu 889 de camere, situat în cea mai înaltă clădire la vest de Chicago, maşinile capabile de acest lucru se pot parca singure! Acest scenariu a devenit realitate într-o demonstrație care a implicat noul EQS. Electromobilul dispune de sistemul INTELLIGENT PARK PILOT.

Demonstrația prezintă un EQS parcând automat, folosind un hardware existent, care este deja preinstalat în vehicule precum S-Class și EQS în Germania / Europa, cu echipamentul opțional necesar. Vehiculul interacționează cu infrastructura inteligentă Bosch instalată în garajul parcării pentru a-i permite să conducă și să parcheze singur în interiorul InterContinental Los Angeles Downtown.

Senzorii instalați în parcare comunică cu maşina şi o ghidează în manevre prin garaj. Demonstrația evidențiază, de asemenea, posibilitățile pentru servicii suplimentare, cum ar fi încărcarea automată, spălătoria auto și întreținerea vehiculelor în cazul în care acestea se deplasează în și în afara zonelor de servicii ghidate de infrastructura inteligentă.

Împreună cu echipamentul opțional necesar și cu serviciul Connect corespunzător, atât în funcție de țară, EQS are la bord tehnologia necesară pentru a intra singur și a ocupa un loc de parcare chiar şi într-o parcare cu mai multe etaje, echipate cu infrastructura de valet automat Bosch, totul realizându-se foarte automatizat și fără șofer, cu condiția ca serviciul Connect corespunzător să fie disponibil și rezervat pentru varianta de vehicul respectivă a EQS, iar legislația națională să permită o astfel de funcționare.

Cmentariile sunt închise