(video) Un polițist a fost plimbat pe capotă lângă ASEM. Ce spune INSP despre situație

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Plimbatul pe capotă nu este ceva șocant sau nou pentru Republica Moldova, însă astăzi s-a înregistrat o nouă situație de genul dat. Lângă Academia de Studii Economice, pe strada Ierusalim, un șofer a fost filmat cum plimbă un polițist pe partea frontală a mașinii. Imaginile au devenit în scurt timp virale.

Polițist pe capotă

Am căutat să aflăm detalii despre ce s-a întâmplat cu exactitate și iată ce ne-a comunicat Ana Chiselița, ofițer de presă al INSP:

„Incidentul s-a produs astăzi, în jurul orei 9:30, la intersecția străzilor Ierusalim și Mitropolit Gavriil Bănulescu-Bodoni din Chișinău. Un echipaj de patrulare era la fața locului pentru a asigura ordinea și securitatea circulației rutiere, moment în care conducătorul unui BMW a parcat neregulamentar.

În momentul în care polițistul s-a apropiat de mașina acestuia, șoferul, un tânăr de 25 de ani din Chișinău, a pornit mașina luând pe capotă omul legii.

Șoferul a fost escortat la Inspectoratul de Poliție Rîșcani pentru documentarea incidentului conform procedurii legale.”

Conform imaginilor, conducătorul auto aflat într-o isterie se grăbea undeva și ar fi dorit să-i fie făcut un proces verbal pentru încălcare fără a prezenta actele. Mai avea în cabină un copil care stătea în picioare într-un mod necorespunzător.

Nu există deocamdată informații despre sancțiunea care i s-a aplicat.

VIDEO: t.me/@vadim_parasii, tiktok.com/@vlad_kvasha

Vezi și: (video) Dosar penal: Un șofer, la un pas de a lua pe capotă un polițist într-un parc din Soroca

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise