(video) Un polonez şi-a personalizat maşina la Carlex Design şi nu a regretat! Iată rezultatul frumos

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

La început de iulie v-am spus că un polonez şi-a adus maşina la atelierul Carlex Design din patria sa pentru a fi personalizată şi chiar înnoită în unele aspecte, iar acum proiectul este gata!

Un coupe Porsche 911 Turbo de generaţie precedentă (facelift) a trecut prin procesul de conversie într-o ediţie Racing Green, una care anterior nu a mai fost disponibilă pentru model.

Iată cum arăta anterior:

Trăsătura caracteristică a tuturor conversiilor Racing Green este vopseaua Emerald Green care este în proporţie de 100% periată manual în faza de finisare. Textura de sub stratul de vopsea a oferit acestui 911 Turbo un aspect cu adevărat special.

Noi sunt şi jantele forjate de 20 inchi din trei piese, vopsite pentru a se potrivi cu exteriorul mașinii, precum și etrierele de frână finisate în nuanţa cuprului, una care dă de înțeles ce atmosferă se regăseşte în habitaclu.

Acolo, retapițarea a avut loc într-o proporție completă şi s-a făcut cu piele de calitate superioară cu efect învechit, clasic, de culoare light chocolate brown. Pentru contrast se folosesc inserții, la fel din piele, în nuanţă verde, din nou pentru a se potrivi cu exteriorul. Cusăturile originale ale coardelor scaunului îi conferă un aspect aspru și în acelaşi timp artizanal, iar perforația a sporit confortul și calitățile estetice.

Printre altele, tavanul a fost acoperit cu Alcatara, părțile din plastic au fost vopsite pentru a se potrivi cu verdele caroseriei, iar în tetierele scaunelor au apărut motive în relief cu emblema Carlex Design.

Drept bonus, proprietarul maşinii a primit un rucsac şi o geantă asortată cu maşina. Cât l-a costat transformarea nu se menţionează.

Sub “capotă” nu s-a intervenit: a rămas un boxer twin-turbo de 3.8 litri care produce 540 CP şi până la 710 Nm cu overboost. Cutia de viteze este un PDK cu şapte trepte şi poate realiza 0-100 km/h în 2.9 secunde, în drum spre maximum 320 km/h.

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/