(video) Un posesor de Mercedes-AMG GT a venit din Odesa în Chişinău pentru a încălca reguli de circulaţie

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Nu este o noutate că şi în Ucraina există conducători auto care șofează după cum le place şi încalcă flagrant mai multe reguli de circulaţie. Războiul din regiune i-a impus pe unii să se refugieze în Republica Moldova, însă acest conflict militar teribil nu i-a făcut mai liniștiți şi nu i-a învăţat că viaţa este preţioasă, aceasta putând fi pierdută nu numai în urma unui bombardament, ci şi în trafic.

Posesorul unui Mercedes-AMG GT decapotabil, maşină sport înmatriculată în regiunea Odesa, a ajuns la Chişinău să-şi facă în continuare de cap? Comportamentul său din imagini spune că este deja obişnuit cu un condus agresiv şi periculos, iar acasă tot aşa s-a purtat.

Situaţia dată se adaugă mai multor încălcări înregistrate anterior, cu implicarea altor conducători auto ucraineni, fiind încă un motiv pentru ca poliţia să-i monitorizeze şi să-i pună la respect, dacă nu conștientizează singuri că ceea ce fac într-un oraş necunoscut prezintă pericol public.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/