(video) Un şofer beat din Sîngerei a lovit două maşini de poliţie în timpul urmăririi

0

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram!
Le puteţi şi comenta acolo 😉

Ieri, în jurul orei 14:00, unui bărbat care se afla la volanul unui VW i s-a cerut de către un inspector de patrulare să tragă pe dreapta pentru a fi documentat pentru depășirea limitei de viteză. Acesta însă a ignorat cerințele și a continuat deplasarea prin localitatea Prepelița din raionul Sîngerei. Echipajul s-a pornit imediat după el, somându-l de nenumărate ori să se conformeze cerințelor legale.

Pentru a interveni mai rapid și a evita o tragedie a fost solicitat și ajutorul polițiștilor din Inspectoratul de poliție Sîngerei, iar după câteva minute șoferul a fost oprit forțat, acesta accidentând mașina de serviciu a polițiștilor INSP și cea a IP Sîngerei. În ce proporţie s-au stricat nu se menționează şi nici nu ni se arată.

La volanul mașinii se afla un bărbat de 41 de ani, locuitor al raionului Sîngerei, iar în timpul discuțiilor cu polițiștii de la acesta s-a simțit un miros puternic de alcool. Rezultatul Drager a arătat o concentrație de 1.10 mg/l vapori de alcool în aerul expirat. Pentru aceasta a fost înlăturat de la volan, iar automobilul i-a fost ridicat şi dus la parcarea specială.

Conducătorul auto este acum cercetat penal pentru conducerea mijlocului de transport în stare de ebrietate cu grad avansat și contravențional pentru depășirea limitei de viteză, producerea accidentului rutier și neîndeplinirea indicației legale de oprire a autovehiculului!

În ultimele 24 de ore, polițiștii de patrulare au depistat pe teritoriul țării 16 conducători auto beți la volan, 11 dintre aceștia fiind cu grad avansat de ebrietate!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata