(video) Un şofer de microbuz de rută îşi permite prea multe pe străzile din Chişinău, chiar şi prin faţa poliţiei

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Un conducător de microbuz de rută, cel mai probabil de pe ruta Chişinău-Orhei, ar avea nevoie de un dialog serios cu poliţia. Nu de alta, dar ar trebui oprit din a comite încălcări în mod repetat. O secvență video care ne-a fost expediată la adresa redacţiei arată doar câteva dintre ele, făcute intenţionat şi chiar într-un mod abuziv.

Dat fiind faptul că s-a oprit într-o staţie de aşteptare de lângă Tipografia Centrală, semnalizându-şi intenția într-un ultim moment, denotă că transportase pasageri şi în contextul celor spuse, privind maniera sa de condus, riscă într-o bună zi să-i implice într-un accident de circulaţie.

Se solicită poliției să aplice legea pentru a preveni un accident dacă tipul de la volan nu poate singur conștientiza că ceea ce face este departe de a fi corect, normal.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise