(video) Un şofer, indignat de cum se muncește pe secţiunea închisă a podului de pe strada Mihai Viteazul

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Un şofer, care s-a deplasat astăzi pe singura bandă lăsată liberă într-o direcţie de pe podul străzii Mihai Viteazul, s-a arătat indignat de cum se muncește pe secţiunea închisă. În cadru au fost surprinse doar trei persoane, dintre care doar una îşi obţinea pâinea în mod activ.

Amintim că se va circula ca în imagini până în ultima zi a lui 2023, asta dacă lucrările nu vor întârzia cumva. Iar la anul totul se va schimba invers!

VIDEO: facebook.com/shuricforanswers

Pentru comparaţie, un video din 2015 despre o situaţie când timpul contează, chiar dacă în Beijing sunt sute de poduri şi unul închis “nu joacă rolul”. Şi de atunci tehnologiile au evoluat mult, mai ales în China…

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/