(video) Un tânăr camionagiu din Republica Moldova şi-a pierdut viaţa în weekend în judeţul Galaţi

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Experienţa de condus a unui TIR totuşi contează! Weekendul trecut, în apropierea localității Cosmești din județul Galați, România, un tânăr camionagiu de doar 26 de ani şi-a pierdut viaţa după ce a derapat într-o curbă şi s-a răsturnat, moment în care cabina în care se afla a intrat într-o coliziune frontală cu o autoutilitară.

„Poliţiştii au stabilit că un tânăr de 26 de ani din Republica Moldova, în timp ce conducea un autotren prevăzut cu semiremorcă, înmatriculat în Republica Moldova și încărcat cu șampanie, pe DE 581, dinspre localitatea Cosmești către localitatea Tișița, într-o curbă la dreapta nu ar fi adaptat viteza de deplasare, astfel că a pătruns pe sensul opus de mers și s-a răsturnat pe partea stângă, intrând în coliziunea frontală cu o autoutilitară care era condusă regulamentar din sens opus de o femeie în vârstă de 50 de ani, domiciliată în orașul Târgu Frumos din județul Iași”, a declarat Ciprian Stoica, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați. 

În urma coliziunii tânărul a decedat, nemaiputând fi resuscitat de echipajele medicale sosite la fața locului. Şoferiţa s-a ales cu leziuni ușoare și a fost transportată la spital pentru investigații și îngrijiri medicale.

În cauză a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, urmând ca în cursul cercetărilor să se stabilească împrejurările în care s-a produs acest tragic eveniment rutier.

Cmentariile sunt închise