(video) Un tânăr care livrează mâncare prin Chişinău, cât pe ce să ajungă sub roţile unui Duster. Vezi momentul

0

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Ghinion de la început de an! În după amiaza zilei de 1 ianuarie, când lumea a început să iasă din case într-un număr mai mare şi autovehicule au început să reapară pe străzile capitalei, s-a produs un accident rutier mai ieşit din comun, dar unul care poate genera anumite fobii.

Pe bd. Traian, un tânăr angajat al unei companii prestatoare de servicii de livrare a mâncării, cel puţin, a fost extrem de aproape să ajungă sub roţile unui Duster. Conducătorul maşinii a ignorat prevederile RCR despre virarea/întoarcerea corectă şi l-a pus pe într-o situaţie fără ieşire pe cel ce manipula trotineta.

Din fericire accidentul nu s-ar fi soldat cu urmări grave, motiv pentru care Poliţia Capitalei nu-l are înregistrat. Amintim: conducătorii de trotinete electrice sunt mai nou participanți în traficul rutier cu mai multe drepturi.

Încă un accident rutier cu implicarea unei unităţi de transport alternativ a avut loc aseară în intersecţia străzilor Ismail şi Bucureşti, doar că în acest caz a ignorat regulile conducătorul trotinetei.

Conform Poliţiei Capitalei, accidentul în cauză a fost înregistrat la ora 21:03 şi la moment se mai efectuează investigații până la luarea unei decizii. Autoturismul nu are deteriorări, iar bărbatul cu trotineta până acum nu s-a adresat după ajutor medical.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata