(video) Un tânăr, urmărit de INSP la viteze de peste 200 km/h! Acesta conducea o motocicletă asamblată recent pe bucăţi

În după amiaza zilei de ieri, un echipaj de patrulare care se afla la menținerea siguranței circulației rutiere, pe șoseaua Balcani din municipiul Chișinău, a observat în trafic o motocicletă sport fără numere de înmatriculare.

Fiind somat să tragă pe dreapta, conducătorul a încercat în schimb să scape de urmărire, accelerând intens şi deplasându-se haotic printre maşini, chiar şi pe contrasens.

Viteze atinse în trafic s-au ridicat chiar şi până la 220 km/h!

https://www.facebook.com/610508662409910/videos/319524122759667/

Pe teritoriul raionului Orhei, echipele de patrulare INSP al IGP au blocat totalmente traseul, iar motociclistul a fost oprit forțat. La ghidon se afla un tânăr în vârstă de doar 20 de ani din raionul Drochia, iar în calitate de pasager era proprietarul motocicletei de 29 de ani din Fălești.

Proprietarul a declarat că doar cu câteva minute în urmă a procurat motocicleta de la un bărbat care a adus-o din Europa dezasamblată prin intermediul coletelor și tot el a asamblat-o!

Ambele persoane au fost reținute și escortate la IP Orhei pentru documentare. Tânărul care se afla la ghidonul motocicletei este documentat pentru încălcarea regulilor de înmatriculare sau de înregistrare de stat a vehiculelor și pentru că nu are permis de conducere. Altele două procese verbale au fost întocmite pentru neîndeplinirea de către șofer a indicației legale dată de agentul de circulație de a opri și pentru comportament agresiv în trafic.

Motocicleta a fost dusă la parcarea specială.

https://autoblog.md/foto-insp-are-o-colectie-de-peste-430-de-motociclete-le-a-ridicat-de-la-motociclisti-beti-in-mai-putin-de-trei-luni/

Cmentariile sunt închise