in , ,

LOLLOL AngryAngry

(video) Șoferii au sărit în ajutorul polițiștilor! Cum a fost oprit motociclistul ce rula cu peste 200 km/h

Nu că INSP nu ar avea capacitatea de a organiza o ambuscadă ca atare pentru conducătorii de vehicule care nu doresc să se supună legii, însă în acest caz s-a decis să se acţioneze cât de operativ posibil pentru ca un cetăţean să fie oprit cât mai rapid şi să nu pună în pericol alţi participanţi la trafic sau pietoni.

Vorbim despre situaţia care s-a întâmplat acum câteva ore pe traseul Chişinău-Orhei şi despre care poliţia a făcut publice detalii abia în această după amiază. Oprirea unui motociclist care a avut intenția de a fugi de poliţie a fost posibilă doar cu ajutorul implicării unor cetăţeni, fapt care şi reiese din imaginile de pe o cameră de bord.

Aceştia şi-au aranjat maşinile astfel încât traseul să fie blocat, iar într-un final motociclistul nu a mai avut pe unde să treacă, motiv pentru care s-a oprit şi a fost “luat pe sus” de oamenii legii.

“Civili care erau la fața locului s-au oferit să acorde ajutor poliției”, a declarat pentru AutoBlog.MD ofiţerul de presă al INSP Natalia Golovco, întrebată fiind cui aparţin toate autovehiculele în cauză.

Cu o motocicletă adusă din Europa pe bucățele și cu o viteză de peste 200 km/h încerca să fugă de poliție

Cu o motocicletă adusă din Europa pe bucățele și cu o viteză de peste 200 km/h încerca să fugă de polițieÎn după ameaza zilei de ieri, un echipaj de patrulare care se afla la menținerea siguranței circulației rutiere, pe șoseaua Balcani din municipiul Chișinău, au observat o motocicletă sport fără numere de înmatriculare.Imediat, inspectorii de patrulare au intervenit și au solicitat prin intermediul sistemului luminoscent și sonor să stopeze. Din păcate, șoferul a accelerat, iar din cauza că pe traseul se aflau mai multe automobile a început deplasarea haotică printre mașini și pe contrasens, riscând să provoace în orice moment o tragedie. La un moment dat, pentru a se eschiva de poliție, șoferul a accelerat până la 220 de km/h printre mașinile civile.Pe teritoriul raionului Orhei, echipele de patrulare INSP al IGP au blocat totalmente traseul, iar șoferul moto a fost stopat forțat. La ghidon se afla un tânăr de 20 de ani din raionul Drochia, iar în calitate de pasager era proprietarul moto, de 29 de ani din Fălești. Proprietarul a declarat că doar cu câteva minunte în urmă a procurat motocicleta de la un bărbat care a adus-o din Europa dezamblată prin intermediul coletelor și tot el a asamblat-o. Ambele persoane au fost reținute și escortate la IP Orhei pentru documentare. Tânărul care se afla la ghidonul motocicletei este documentat pentru încălcarea regulilor de înmatriculare sau de înregistrare de stat a vehiculelor și pentru că nu are permis de conducere. Altele 2 procese – verbale au fost întocmite pentru neîndeplinirea de către șofer a indicaţiei legale dată de agentul de circulaţie de a opri și pentru comportament agresiv în trafic.Motocicleta a fost dusă la parcarea specială.

Gepostet von Inspectoratul Național de Securitate Publică al IGP am Freitag, 31. Juli 2020

Vezi şi:

Iti place articolul?