Stephan Winkelmann va sta la cârma Bugatti şi Lamborghini, iar Stefano Domenicali se pregăteşte de şefia Formula 1

Începând cu 1 decembrie 2020, președintele Bugatti, Stephan Winkelmann, va prelua în plus funcția de președinte și CEO al Automobili Lamborghini S.p.A. pe lângă funcția sa actuală. Prin urmare, președintele Bugatti va avea un dublu rol.

“Este atât o mare onoare și plăcere, dar și o mare provocare pentru mine să gestionez aceste două companii, care sunt foarte speciale pentru mine cu mașinile lor excepționale”, spune Stephan Winkelmann.

“Aș dori să mulțumesc tuturor pentru încrederea pe care o au în munca mea, precum și echipei mele pentru sprijinul acordat în trecut și în viitor. Abia aștept noile mele responsabilități. Am avut privilegiul de a gestiona ambele companii separat în ultimii ani, iar acum pot face acest lucru pentru ambele companii împreună. E ceva foarte aproape de inima mea. Bugatti reprezintă cele mai superioare, puternice, elegante și luxoase mașini hyper sport din lume. Lamborghini construiește cele mai exclusiviste mașini super sport cu design remarcabil. Ambele companii au încă atât de multă creativitate care urmează să fie explorată.”

În ultimii trei ani, anume Stephan Winkelmann a inițiat și a condus cu succes o serie de proiecte interesante de la Bugatti. Niciodată până acum Bugatti nu a prezentat atât de multe proiecte diferite și unice într-o perioadă atât de scurtă de timp, cum ar fi Divo, La Voiture Noire, Centodieci, Chiron Pur Sport, Chiron Super Sport 300+ și Bolide.

Anul trecut Bugatti a stabilit un record de viteză care este încă valabil, iar cu Divo-ul care s-a început a fi livrat, Bugatti a transformat, de asemenea, construcția modernă de caroserii pentru secolul 21.

Lamborghini este, de asemenea, un teritoriu cunoscut pentru Stephan Winkelmann: a fost președinte și CEO al Automobili Lamborghini S.p.A. în Sant’ Agata Bolognese, Italia, timp de peste 11 ani, până în 2016. În aceste roluri, Winkelmann a extins cu succes brandul într-unul dintre cei mai importanți producători de automobile super sport din lume și a fost responsabil pentru realizarea de investiții substanțiale în viitorul companiei.

Sub conducerea sa, Lamborghini a cunoscut o creștere extrem de rapidă: vânzările au fost mai mult decât dublate, în timp ce veniturile din vânzări s-au triplat. Această creștere s-a datorat succesului mașinilor sport precum Lamborghini Aventador și Huracan. Chiar și decizia de a lansa bestseller-ul Urus a fost luată sub conducerea lui Stephan Winkelmann. Împreună cu echipa sa, el a mai realiniat, de asemenea, structurile de vânzări pentru viitor.

Stephan Winkelmann va prelua responsabilitățile lui Stefano Domenicali, care a decis să părăsească Lamborghini din propria dorinţă, după patru ani de succes alături de companie. El va deveni noul CEO al Formula din 1 ianuarie 2021!

Stephan Winkelmann s-a născut la Berlin în 1964 și a crescut la Roma. După ce a absolvit cu succes şi cu note mari Școala Germană din Roma, a studiat științele politice atât la Roma, cât și la München. Înainte ca Winkelmann să preia funcția de șef al Lamborghini în 2005, el fusese angajat de FIAT în diverse funcții, inclusiv președinte al Consiliului de Administrație al FIAT Auto Austria, Elveția și Germania.

În martie 2016, Winkelmann s-a mutat de la Lamborghini la quattro GmbH (astăzi Audi Sport GmbH), pe care a condus-o în calitate de CEO timp de doi ani. Winkelmann a fost numit președinte al Bugatti la 1 ianuarie 2018, rol pe care îl va îndeplini în continuare în dublul rol descris de la 1 decembrie.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/