(video) Un ucrainean a încercat să intre în ţara noastră a ascuns într-un… baby box

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

“Pasager” neobişnuit, descoperit de către polițiștii de frontieră ai detașamentului Cernăuți. Un bărbat de 36 de ani a încercat să iasă din Ucraina și să ajungă în Republica Moldova într-un baby box! S-a întâmplat ieri la punctul de trecere Rosoșani (spre Briceni).

Bărbatul a fost descoperit în timpul controlului de rutină, ghemuit în cutia aflată pe bancheta din spate a unui Renault Clio. La volanul maşinii era soția sa, iar în habitaclu se mai aflau cei doi copii ai cuplului.

Polițiștii de frontieră ucraineni l-au întors pe bărbat din drum deoarece, în condițiile legii marțiale, bărbații cu vârste între 18 și 60 de ani nu au voie să părăsească Ucraina.

În privința bărbatului a fost pornit un proces administrativ, iar soția acestuia riscă să fie trasă la răspundere penală pentru transportarea ilegală a unei persoane peste granița de stat a Ucrainei.

Vezi şi:

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/