(video) Un val de ninsori slabe a început să treacă peste Moldova. Mesajul poliției

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Meteorologii de la Chișinău au anunțat pentru ziua de astăzi că se prevăd ninsori în centrul și sudul țării. Vremea instabilă este cauzată de un front atmosferic ce va traversa teritoriul țării. Respectiv, izolat în zona de centru și sud vor cădea precipitații, predominant sub formă de ninsoare. Noaptea și dimineața pe alocuri se va forma ghețuș.

Ziua de vineri va continua cu vreme posomorâtă. Precipitațiile vor cădea izolat, slabe și predominant în formă de ninsoare ce se vor manifesta mai mult noaptea, ziua acestea vor cădea izolat în zona de nord a țării (la Briceni ar putea din nou să nu ajungă nimic). Din cauza precipitațiilor pe alocuri se va forma și ghețuș.

Hărțile meteo internaționale confirmă că un val de ninsori va traversa țara de la sud-vest spre nord-est, iar mâine către ora amiezii precipitațiile ar trebui să înceteze.

Acum seara, IGP a venit cu următorul mesaj, confirmând că ninsori se înregistrează deja în sudul țării:

În sudul țării ninge❗️Nu porniți la drum, dacă nu există o urgență.Vă reamintim 👇🏻 👉 evitaţi frânarea şi accelerarea bruscă; 👉 nu opriți sau staţionați în locuri unde ați putea împiedica desfășurarea normală a traficului rutier; 👉 nu vă angajaţi în depăşirea coloanelor de autovehicule; 👉 în situaţia în care vizibilitatea este redusă, asigurați-vă temeinic la schimbarea direcţiei de mers.Fiți prudenți❗️

Publicată de Poliția Republicii Moldova pe Joi, 7 decembrie 2023

Cmentariile sunt închise