(video) Unde e respectul reciproc? S-ar circula mai frumos în intersecția Dacia-Decebal dacă nu ar exista șoferi de genul

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Ori te bagi şi te miști mai repede, ori stai ca prostul. Un șofer din Chişinău încearcă să contribuie prin propriul exemplu la securizarea traficului şi la respectarea RCR, însă nedreptatea e vădit mai mare şi îl pune oarecum într-o imagine proastă, şi nu doar pe el, ci pe toţi din coloană ce aşteaptă.

Așteptând în intersecția străzii Burebista cu bulevardul Dacia semnalul corespunzător pentru a-şi putea continua deplasarea în direcția dorită, camera sa de bord a surprins următoarea priveliște. De aici şi întrebarea sa pe o rețea de socializare: „La ce bun mai sunt camerele de monitorizare, dacă doar într-un minut atâtea încălcări au loc.”

Va fi oare o zi când nimeni nu va încălca RCR?…

VIDEO: facebook.com/Gheorghe Marin

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise