(video) Unicul Maserati MC20 Cielo Opera d’Arte a fost vopsit timp de un an

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Maserati a prezentat unicul Maserati MC20 Cielo Opera d’Arte. Supercarul a fost realizat la comandă specială, iar debutul său public a avut loc în cadrul turneului de tenis Rolex Monte-Carlo Masters.

Maserati MC20 Cielo Opera d’arte este o altă realizare interesantă a diviziei de personalizare Fuoriserie, deschisă în 2020. Un client, numele căruia nu se menționează, a cerut să fie creată o livrea specială pentru roadster, inspirată de arta abstractă. Drept urmare, mașina explodează în culori în adevăratul sens al cuvântului.

Nuanța de bază nu este un simplu albastru monoton. Culoarea diferă în intensitate și contrast în funcție de locul în care este aplicată. Iar drept accente servesc mai multe forme geometrice în diferite culori. Aproape toate panourile de caroserie, jantele, planșa de bord și scaunele au un design neobișnuit în rezultat.

Compania spune că pentru prima dată a folosit o anumită tehnică specială pentru aplicarea imaginilor, transformând în esență mașina într-o pânză folosită de pictori. Implementarea complet manuală a proiectului, la care a participat și studioul de design Maserati, Centro Stile, a durat un an întreg!

Despre alte intervenții nu se anunță. Un Maserati MC20 Cielo este propulsat de un V6 twin-turbo de 3.0 litri, care produce 630 CP la 7.500 rpm şi 730 Nm de la 3.000 rpm. În combinație cu un DCT cu opt trepte și tracțiune spate este capabil de 0-100 km/h în aproximativ 3.0 secunde. Viteza maximă este limitată la 320 km/h.

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise