(video) Unul din cele 75 de McLaren Senna GTR se găseşte la etajul 57 al unei clădiri din Melbourne

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Un om de afaceri australian a achiziționat cel mai scump penthouse din țară care încă se construiește în Melbourne și a făcut din cea mai scumpă mașină rulată de pe piața locală piesa centrală a interiorului său. Un exemplar McLaren Senna GTR a fost ridicat cu ajutorul unei macarale la etajul 57 al clădirii unde, din câte se pare, va rămâne pentru totdeauna.

Multimilionarul Adrian Portelli, în vârstă de 34 de ani, a cumpărat un apartament în turnurile gemene de pe strada La Trobe din Melbourne pentru 39 de milioane de dolari australieni (24.5 milioane de euro). Însăşi maşina este evaluată la aproape două milioane de euro.

Deși construcția imobilului va fi finalizată abia peste un an și jumătate, pentru a livra mașina “spre ceruri” acesta a trebuit să fie demontat parțial, inclusiv mai multe geamuri. Procesul a adunat o mulțime de privitori din zona înconjurătoare.

Acum supercarul de circuit este înăuntru, dar în rest, penthouse-ul de aproximativ 1.208 metri pătrați este încă gol. Portelli a spus că achiziția a fost spontană și intenționează să folosească proprietatea pentru o escapade în weekend.

Omul de afaceri recunoaște că, atunci când casa-i va fi finalizată, este puțin probabil ca McLaren Senna GTR să poată ieși din ea. În același timp, Portelli a remarcat că modelul în orice caz nu are acces pe drumurile publice, iar în garajul său se află și alte mașini interesante, stradale, printre care Lamborghini Aventador SVJ sau Murcielago SV.

Cmentariile sunt închise