(video/update) Accidentul cu stâlpul doborât pe str. Gh. Asachi. Momentul impactului

(update 22.02.2019) În reţeaua virtuală au apărut imagini cu momentul producerii accidentului de ieri de pe strada Gheorghe Asachi. Filmuleţul a fost distribuit de conducătorul break-ului Toyota, care la fel a avut de suferit. De asemenea, acesta îl caută pe principalul martor ocular, şoferul break-ului Opel de culoare albă.

Conducătorul automobilului Toyota îşi cere scuze pentru limbaj. Vorbea la telefon prin garnitură hands-free. Camera de bord era montată pe colţul drept al parbrizului, de aceea se creează impresia că se deplasa pe centrul drumului.

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fchisinau.fail%2Fvideos%2F781153218933119%2F&show_text=0&width=621


(21.02.2019) Impact dur în capitală. A luat o maşină în arendă, a doborât cu ea un stâlp de beton şi a fugit

Accident dur în capitală în această după amiază. Traficul a devenit îngreunat pe strada Gheorghe Asachi după ce un sedan Infiniti de culoare neagră a doborât un stâlp de beton care a căzut direct pe carosabil.

*Materialul video conţine câteva cuvinte necenzurate

Potrivit informaţiilor, din spusele martorilor oculari, înainte ca obiectul de infrastructură să cadă la pământ, automobilul de culoare neagră a avut o coliziune cu un vechi break Toyota. Ca urmare, şoferul maşinii i-a pierdut controlul şi a fost proiectată în stâlp. Partea frontală i-a fost avariată grozav.

Din aceleaşi afirmaţii ale martorilor, maşina cu pricina ar fi fost luată în arendă, la bord s-ar fi aflat 2-3 persoane şi după câteva clipe de la producerea accidentului toţi au fugit de la faţa locului. Un martor ocular a reuşit să surprindă şi o sticlă de băutură alcoolică în habitaclu.

Vezi şi: (foto/video) Accident de lux la Bucureşti. Un milionar a ajuns cu un Ferrari într-un stâlp

Vezi şi: (foto) Accident grav în sectorul Râşcani. O Toyota Prius s-a căţărat pe un stâlp

Vezi şi: (foto/video) Accident în sectorul Buiucani. Un SUV a intrat frontal într-un stâlp şi l-a doborât

FOTO: facebook.com/MarkositoDi
FOTO: facebook.com/Marcel Soltan
FOTO: facebook.com/Marcel Soltan
FOTO: facebook.com/hausbitbit77
FOTO: facebook.com/olesea.potoroaca.1

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire!

Cmentariile sunt închise