(video) Cuţitarul imobilizat ieri seara în centrul capitalei riscă până la şapte ani de închisoare

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Am reuşit să obţinem câteva detalii suplimentare despre situaţia care s-a întâmplat ieri în centrul capitalei, cu implicarea unui tip neadecvat care avusese în mână un cuţit. Conform informațiilor oficiale, care ne-au fost furnizate de ofiţerul de presă al Poliţiei Capitaliei, Svetlana Scripnic, protagonistul a fost un bărbat de 33 de ani şi acesta a fost reținut reținut pentru 72 ore pentru comiterea unui atac tâlhăresc.

În jurul orei 17:30, câţiva angajați ai Batalionului de Patrulare şi Reacţionare Operativă, în timp ce patrulau pe str. Ismail, au fost opriți de către trecători care au solicitat ajutorul polițiștilor pentru a imobiliza un individ agresiv. Având un cuțit în mână a amenințat mai mulți trecători și un șofer în trafic, pe l-a coborât din automobil și a urcat în locul său la volan, turând pe loc motorul.

În urma reacționării prompte bărbatul a fost imobilizat într-un final, la fața locului fiind solicitată grupa operativă a Inspectoratului de Poliție Centru pentru documentare și fixarea acțiunilor individului. Acesta a fost ulterior escortat la inspectorat pentru audieri.

Pe caz a fost inițiată o cauză penală în conformitate cu prevederile art. 287 „Huliganism” din Codul Penal, care prevede o pedeapsă maximă de până la 7 ani de închisoare.

Toate circumstanțele celor întâmplate urmează a fi stabilite în detalii în cadrul anchetei. La momentul de față nu ni s-a putut confirma, dar nici infirma, dacă bărbatul fusese în stare de ebrietate narcotică, stare asemănătoare de care a dat dovadă prin comportamentul său.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/