(video) Chişinău: Un bărbat neadecvat, înarmat cu un cuțit, a amenințat un şofer şi l-a dat jos de la volan

2

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

(update) Ungureanu 112 scrie că şoferul dat jos din maşină era un procuror din cadrul PCCOCS!


Situaţie incredibilă în centrul Chişinăului! La intersecția bulevardului Ștefan cel Mare cu strada Ismail, în această seară, poliţişti de la Batalionul de Patrulare şi Reacţionare Operativă au intervenit de urgenţă pentru a imobiliza un bărbat neadecvat. Acesta era înarmat cu un cuţit, a ameninţat un şofer şi a urcat la volan în locul său. Toate s-au întâmplat sub privirile mai multor trecători, unul dintre care a înregistrat şi imaginile ataşate.

Conform informaţiilor disponibile, înainte de a intra într-o confruntare cu oamenii legii, tipul a umblat şi pe străzi cu arma albă la vedere. Se crede că ar fi fost în stare de ebrietate narcotică.

Vom include un update cu detalii de la Poliţia Capitalei, pe măsură ce le vom afla!

VIDEO: tiktok.com/@teo_50

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

2 Comentarii
  1. […] reuşit să obţinem câteva detalii suplimentare despre situaţia care s-a întâmplat ieri în centrul capitalei, cu implicarea unui tip neadecvat care avu…. Conform informațiilor oficiale, care ne-au fost furnizate de ofiţerul de presă al Poliţiei […]

  2. […] deschide.md a făcut publică o nouă secvenţă video cu momentul imobilizării individul agresiv care a ameninţat ieri seara trecători cu un cuţit în centrul capitalei. Iar jurnalistul Vadim Ungureanu a ţinut să explice de ce poliţiştii implicaţi nu au putut […]

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata