(video) Accident ca în filme într-o intersecție din Tiraspol. Momentul în care o ambulanță este lovită şi răsturnată

Accident care a rezultat într-o cascadorie involuntară! Asta s-a întâmplat astăzi, în jurul orei 16:00, într-o intersecție din oraşul Tiraspol.

O ambulanţă a trecut la culoarea roşie a semaforului, având girofarul şi sirena inclusă, însă un şofer care se deplasa regulamentar a observat-o prea târziu de unde apare şi nici timp de reacţie nu a mai avut suficient.

VIDEO: MVD PMR
VIDEO: t.me/Ungureanu112

Vezi şi: (foto/video) Accident teribil în satul Cărpineni. Şoferul a scăpat teafăr ca prin minune

VIDEO: t.me/tsvtiraspol

Conform unui comunicat de presă lansat de Ministerul local de Interne, maşina care a intrat în ambulanţă este un Infiniti QX60 cu plăcuțe de înmatriculare moldovenești. Conducătorul SUV-ului a spus milițienilor că a auzit sirena chiar înainte de intersecție şi asta pentru că şoferul ambulanţei nici măcar nu a redus viteza pentru a se asigura, înainte de a o traversa.

După impact, modelul Infiniti a ajuns parţial pe un trotuar. Ambulanța a fost aruncată peste un indicator rutier, apoi s-a izbit de suportul din beton al unui panou publicitar şi s-a răsturnat, lovind inclusiv prin inerție alte trei autovehicule.

Nimeni altcineva nu a avut de suferit decât un paramedic şi conducătorul ambulanţei, care s-au ales cu vânătăi şi alte leziuni uşoare, deşi există suspiciuni şi în privința unor traumatisme cranio-cerebrale. Un alt paramedic practic a scăpat teafăr.

După accident, rezervoarele de oxigen din ambulanţă au căzut pe șosea, iar unul dintre ele a rămas blocat în bara de protecție a uneia dintre mașini. Existase riscul ca acestea să explodeze, motiv pentru care au fost solicitați la faţa locului pompieri, însă din fericire nu s-a întâmplat.

Ofițerii poliției rutiere locale vor stabili gradul de vinovăție al fiecăruia dintre participanții la accident.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/