(video) Update consistent pentru Jaguar E-PACE: un motor nou, suspensie adaptivă şi sistem Smart Settings

Noul Jaguar E-PACE a devenit mai conectat şi mai confortabil. Producătorul anunţă că SUV-ul va fi disponibil cu o serie de noi dotări, printre care: tehnologia de auto învățare “Smart Settings”, suspensie Adaptive Dynamics şi un nou propulsor care devine cel de bază între benzinare.

Vezi neapărat: (video) Test Drive: Jaguar E-PACE R-Dynamic

  • Inteligența Artificială personalizează E-PACE la fiecare nevoie

E-PACE oferă acum tehnologia de auto-învățare Jaguar – Smart Settings. Făcându-şi debutul pe electromobilul I-PACE, Smart Settings învață obiceiurile șoferului și le anticipează ulterior, făcând exploatarea maşinii mai uşoară.

Jaguar E-PACE poate recunoaște șoferul care se apropie de el, bazat atât pe un semnal parvenit de la cheie, cât și de la cel Bluetooth al smartphone-ului. Vehiculul va regla apoi scaunul în poziţia care a fost memorată, clima și sistemul infotainment pe baza preferințelor normale ale șoferului.

În timp, algoritmii ajustează setările în funcție de timp, locație sau vreme. De exemplu, preîncălzirea volanului și a scaunelor într-o zi rece sau schimbarea sursei media într-o anumită zi a săptămânii sau orelor din zi. Până la opt profiluri pot fi configurate pe Jaguar E-PACE, oferindu-le astfel mai multe posibilităţi persoanelor care conduc o singură maşină.

Funcția Intelligent Phone Reminder îi va comunica șoferului dacă îşi va uita telefonul în maşină, în timp ce lista de apeluri predictive învață modele de utilizare a telefonului pentru a atrage contactele populare la momentul potrivit.

Smart Settings sunt oferite ca parte a pachetului Connect Pro, care include și un Hotspot Wi-Fi 4G, Pro Services și Navigation Pro.

  • Adaptive Dynamics: pentru un confort sporit al călătoriei

Suspensia Adaptive Dynamics oferă un răspuns îmbunătățit la manipulare, controlul corpului maşinii și rulare. Adaptive Dynamics utilizează tehnologia cu clapetă variabilă continuu, cu un design triplu tub și supape hidraulice montate extern. Acest lucru oferă o sferă mai mare de aplicare pentru a regla echilibrul dintre manipularea răspunsurilor și controlul corpului. Setările inteligente oferă răspunsuri mai rapide și o orientare dedicată mai mult spre off-road.

Adaptive Dynamics monitorizează mișcările maşinii la fiecare 2 milisecunde și calculează forța de amortizare necesară la fiecare 10 milisecunde pentru a răspunde instantaneu la comenzile șoferului și la denivelările de pe suprafața drumului, oferind un control mai mare și minimizând rulmentul caroseriei. Suprafețele abrazive și condițiile de off-road sunt simțite imediat, iar amortizarea se adaptează corespunzător.

Şoferul din spatele volanului poate selecta setările Normal și Dynamic pentru amortizoarele Adaptive prin meniul Configurable Dynamics din sistemul Jaguar Drive Control. Modul Normal se concentrează pe confort, în timp ce setarea dinamică este calibrată pentru a asigura un control sporit al corpului și o menținere a direcţiei pe drumuri de calitate proastă, sporind încrederea conducătorilor auto.

Suspensia Adaptive Dynamics va putea fi instalată doar pe maşinile cu motor diesel de 240 CP şi benzinarele de 250/300 CP!

Vezi şi: Jaguar anunţă cât costă noul SUV compact E-Pace în Moldova

  • Motor nou pe benzină de 200 CP

E-PACE este acum disponibil pentru prima dată cu motorul de serie Ingenium, cu turbo compresor şi cu patru cilindri în linie, care produce 200 de CP. Cu acesta, acceleraţia 0-100 de km/h se face în 8.2 secunde, iar consumul mixt de combustibil este de 8.2 litri la 100 de km parcurşi.

Noul motor dispune de aceeași colecție de tehnologii avansate, găsite pe restul familiei de motoare Ingenium. Acestea includ turbocompresorul twin scroll, supape cu ridicare continuă variabilă și came sincronizate variabil, care funcționează pentru a spori puterea și eficiența.

Apropo, toate motoarele de pe E-PACE sunt acum echipate cu filtre de particule pentru a le face mai curate. Filtrele de înaltă eficiență sunt integrate perfect în sistemul de post-tratare și captează particule ultrafine pe măsură ce sunt emise gazele de eșapament.

Într-un motor pe benzină, în condiții normale de conducere, funinginea captată va fi oxidată în CO2 și filtrul se va regenera ori de câte ori șoferul ridică piciorul de pe accelerator.

Vezi şi: Jaguar F-PACE a fost revizuit pentru gama anului 2019. Lista dotărilor pe care le-a primit

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/