(video) Urci în taxi şi nu îţi cuplezi centura? Poţi ajunge la spital precum pasagerii din acest accident nocturn

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

În noaptea care a trecut, două persoane au ajuns la spital în loc să ajungă acasă sau la oricare altă destinație cu bine. Au fost implicate într-un accident de circulaţie, fiind pasageri într-un taximetru. Cel mai probabil s-au pornit la drum fără să-şi cupleze centurile de siguranţă pe bancheta din spate, aşa cum o fac mulţi.

Conform datelor poliţiei, s-a întâmplat incidentul neplăcut pe strada Burebista, fiind înregistrat prin apel la 112 la ora 2:05. Poliţia a stabilit la faţa locului că asupra unei Toyota Prius s-a pierdut controlul şi a urmat o tamponare în alte două automobile marca Renault şi Mazda, care erau parcate la marginea străzii. Deşi impactul nu a fost unul dintre cele mai dure, a fost totuşi necesar de chemat ambulanța la faţa locului.

Taximetristul a scăpat teafăr şi se spune într-o comunitate online a şoferilor că ar fi adormit. Dacă este adevărat sau nu, urmează a fi stabilit în cadrul unei anchete demarate de autorități.

VIDEO: t.me/chsvteme

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise