(video) Urmărire prin capitală în prima zi după Revelion! Detalii de la poliţie

0

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Un locuitor al Chişinăului a dat mari bătăi de cap poliţiei în următoarea seară după Revelion. După acesta s-a organizat o adevărată urmărire prin trafic deoarece nu a dorit şi nu dorea să se conformeze indicaţiilor de a trage pe dreapta. Câteva momente din cadrul urmării au fost înregistrate de cel puţin o cameră de bord.

Conform primelor informaţii oficiale pe care am reuşit să le obţinem, într-un final şoferul, un bărbat de 39 de ani din Chişinău, a fost reţinut. Urmează a fi documentat în baza mai multor articole, cel puţin din Codul Contravenţional. Anterior a mai fost la evidenţa autorităţilor, fiind documentat în iunie 2020 pentru conducere în stare de ebrietate.

Însă sâmbătă, în jurui orei 18:30, la intersecția str. București cu bd. Dacia, de către angajați INSP implicați în serviciu, a fost observat acest Volvo XC90, cu numerele de înmatriculare indescifrabile (murdare), care era condus haotic. La încercarea de a-l opri, conducătorul SUV-ului a accelerat şi a fost pierdut din vizor.

Ulterior, la intersecția străzilor bd. Dacia-str.Trandafirilor, a accidentat o Skoda şi a părăsit locul accidentului. La fața locului a fost solicitată grupa de documentare a accidentelor rutiere.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata