(video) Vaslui: Şoferul unui BMW și-a trimis prietenul pe portbagaj ca să aibă mai multă aderență

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Scene virale au fost surprinse acum câteva zile în județul Vaslui, România. Un tânăr în vârstă de 20 de ani a fost filmat în timp ce se balansa pe portbagajul unei mașini care patina pe un drum înzăpezit. Videoclipul a ajuns atât de viral pe rețelele de socializare, încât imaginile au ajuns văzute și de poliție.

Potrivit presei de peste Prut, totul s-a întâmplat sâmbăta trecută, pe DN 24, în raza localității Codăești (la vreo 50 de km de Albița). BMW-ul era condus de un tânăr de 22 de ani.

Imaginile arată cum autovehiculul cu tracțiune spate derapa pe carosabilul înzăpezit, astfel încât s-a decis… ”contrabalansarea clasică” cu greutatea pasagerului. Cei doi, originari din comuna Văleni, identificați duminică, au spus la audieri că au recurs la această metodă pentru că portbagajul era gol și nu puteau menține altfel direcția de mers.

Șoferul a fost amendat cu 870 de lei românești pentru „nerespectarea regulilor privind transportul persoanelor şi al obiectelor în sau pe vehicule”. Dacă autoturismul avea anvelope corespunzătoare sau nu, nu este clar.

Cmentariile sunt închise